Hoppa till innehåll

Vad, hur och varför?

Vad hur och varför ska du bry dig om denna appen?

Vart finns Gratis-parkeringen i din stad? Vi har precis släppt vår app där du kan söka & Hitta gratis-parkering i din stad. Var med och bidrag eller kolla helt enkelt vart närmsta gratis-parkering finns.

Varför denna app?

För oss så har det aldrig krävt mycket för att se lösningar på problem. Vi tror överlag att alla människor är bra på att lösa problem. Har vi något som stör oss eller kan göras bättre så kommer vi oftast på en lösning på problemet. Denna app är precis ett svar på vad Vi & även andra har stött på för problem.

Alla som har kört bil inne på Stockholms trånga gator och Göteborgs obefintliga infrastruktur känner nog igen sig.

Hade det inte varit bra att veta vart du kan ställa bilen, planera resan. Och slippa kasta pengarna sjön på parkering?

Vad är Gratis-Parkering appen?

Så fort man belyst problemet kan man komma med en lösning.
Och nu när vi föklarat om varför, så vill vi förklara vad appen kan göra och vad den är bra till.

Kort sagt så kommer du alltid att vara ett klick ifrån en gratis-parkering nära dig. Oavsett om du är i hemstaden eller på besök i någon ny stad du har 0-koll på. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en parkering som passar dig!

Vad hur och varför, gratis-parkering
Tio i Topp – Dyraste parkeringarna i Göteborg

Hur använder jag appen?

Vår ambition med appen är att du med så få ”knapptryckningar” ska hitta den perfekta gratis-parkeringen som är möjligt. Med en intuitivt navigering och översikt på ditt område du befinner dig i så kommer du lätt och smidigt att kunna använda appen.

Logga bara in via vår webbportal så kommer du till appen. Du kan även spara appen direkt i telefonen för att snabbt kunna ta upp den.