Hoppa till innehåll
Hem » Betalsätt i Vår App – Smidiga och Flexibla Alternativ

Betalsätt i Vår App – Smidiga och Flexibla Alternativ

I vår app erbjuder vi två bekväma betalsätt för att ge dig enkel tillgång till våra funktioner och förmåner. Med Swish kan du betala endast 19 kr och få 24 timmars åtkomst till appen. Det är snabbt, säkert och praktiskt. För längre och mer flexibel åtkomst erbjuder vi även en prenumeration med olika alternativ. Välj mellan 90 dagar för 269 kr, månadsvis för 49 kr eller veckovis för 19 kr. Det bästa är att prenumerationen inte har någon bindningstid, så du kan avsluta den när du vill. Vi strävar efter att erbjuda smidiga betalsätt som passar dina behov och ger dig friheten att använda vår app enligt dina egna önskemål.

Betalsätt 1: Swish

Betalsätt 1 i vår app är Swish. Med Swish kan du enkelt och säkert betala för tillgång till appen i 24 timmar efter köpet. Priset för 24 timmars tillgång är endast 19 kr.

Swish är en populär betalningsmetod i Sverige som låter dig överföra pengar direkt från ditt bankkonto till vår app. Genom att använda Swish kan du snabbt och smidigt betala och få tillgång till appens funktioner under 24 timmar.

Betalsätt 2: Prenumeration

Vi erbjuder även en löpande prenumeration med betalsättet Stripe. Det ger dig flexibilitet och valmöjligheter när det gäller att använda appen.

Med vår prenumeration har du möjlighet att välja olika abonnemangsperioder:

  • 90 dagar för endast 269 kr
  • Månad för endast 49 kr
  • Vecka för endast 19 kr

Det bästa med vår prenumeration är att den inte har någon bindningstid. Du kan avsluta prenumerationen när du vill, utan några krångliga avtalsvillkor. Det ger dig friheten att använda appen och betala enligt dina egna behov och önskemål.

Med våra flexibla betalsätt och prenumerationsalternativ kan du välja det som passar dig bäst. Swish ger dig snabb tillgång i 24 timmar, medan prenumerationen ger dig längre och mer flexibel åtkomst till appens funktioner.

Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt och erbjuder betalsätt som är säkra och pålitliga. Vi fortsätter att utveckla och förbättra våra betalningsalternativ för att passa dina behov och önskemål.

Börja använda våra betalsätt i appen och få tillgång till alla parkeringar och städer & dess förmåner och funktioner redan idag!