Hoppa till innehåll
Hem » Artiklar » För alla som besöker Saltholmen i sommar

För alla som besöker Saltholmen i sommar

För all som besöker Saltholmen i sommar Gratis-Parkering.se erbjuder ett bekvämt sätt att hitta parkeringsplatser när du besöker Saltholmen i Göteborg. För att göra din parkeringssökning enklare, besök vår app och var redo att starta din parkering när du anländer. Med vår app kan du enkelt hitta lediga parkeringsplatser i närheten av Saltholmen och undvika onödig stress.

Till Appen

Tips för dig som ska besöka Saltholmen under sommaren 2023 För att undvika stress och få en smidig parkeringsupplevelse, se till att besöka Gratis-Parkering.se appen innan du kommer till Saltholmen. Vår app ger dig översikt över parkeringsplatser i närheten av färjeläget, inklusive Talattagatan och Vikebacken i Långedrag samt sommarparkeringen på Hinsholmskilen (1 juni – 30 september).

Planera din resa i förväg och ge dig själv tillräckligt med tid att gå från parkeringsplatsen till färjeläget. Det tar cirka 20 minuter att gå från Hinsholmskilen till färjeläget och ca 15 minuter från Vikebacken till färjeläget. På kartan i vår app kan du hitta gångvägar som hjälper dig att navigera.

Observera att det finns en avlämnings- och upphämtningsplats vid färjan för dig som har mycket att bära, men det är inte en parkeringsplats. För besöksparkering för rörelsehindrade, finns det platser på parkering Kallbadhuset.

Tänk på miljön och cykla på Saltholmen i sommar. I närheten av spårvagnens vändhållplats finns en cykelstation för Styr & Ställ, så du kan enkelt hyra en cykel och utforska området på två hjul.

För att få en översikt över besöksparkeringar och hur du kan nå dem, använd informationskartan i Gratis-Parkering.se appen. Vi hjälper dig att hitta bekväma och tillgängliga parkeringsalternativ när du besöker Saltholmen i Göteborg.